2022, ett rätt bra år

Det blev ganska intensivt med alla julmarknader genom hela november till december. Det gick däremot väldigt bra försäljningsmässigt både då och under resten av året och som tur var lyckades jag vända den negativa trenden jag haft under pandemin. Ny bok hann jag ju med att släppa i år också, och det bildinnehållet hoppas jag skall bli utställning så småningom. Men nu får man rikta blicken framåt igen och mot nya mål, närmast är tanken att ställa ut lite andra bilder i sep 23. Kan också passa på att berätta en liten anekdot från en av hantverks-julmarknaderna som jag stod på. En av utställarna som var konstnär var framme och köpte min första bok och vid slutet av dagen kom hon fram och gav mig en helt fantastisk teckning föreställande mitt fotografi på ekoxen i boken. Man blir ju bara lycklig över hur snällt detta var. 

Teckning-ekoxe_02

Teckning av Bea Ljung

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.