Bildspel hos KNF

Jag hade föreläsning och visade bildspel om min bok POSITION i förra veckan hos Naturskyddsföreningen i Kungsbacka, måste säga att det gick ganska bra. Även deltagarna verkade nöjda och det känns ju bra, eftersom jag skall träffa dem igen i augusti för att ha en föreläsning om komposition, färg och form inom fotografi. Jag bad också en av deltagarna att komma med lite konstruktiv kritik, vilket jag också fick, tillsammans med mycket fint beröm också. Som tur var upplevdes inga allvarliga missar utan det handlade mest om att vissa bilder kunde visas under något lägre tid och vissa övergångar gick lite för fort eller att några övergångar eventuellt kunde tas bort. Det här är ändå väldigt värdefull kritik att få, för det kan ju hjälpa till att göra upplevelsen ännu bättre nästa gång bildspelet visas.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.