Halländsk bokmässa på Fyren

På lördagen stod jag på Halländsk bokmässa på Kulturhuset Fyren i Kungsbacka för att visa upp båda mina böcker. Det var många som var framme och tittade och försäljningen gick riktigt bra också. Jag hade bra draghjälp av att jag fått en artikel i Kungsbacka posten samma dag, flera kom dit enbart för att de sett artikeln, så det ar alltid tacksamt med lite publicitet. En försäljning var särskilt intressant, det var en av arrangörerna som eventuellt tänkte använda sig av bilderna ihop dess titlar för att få igång dialog i ett diskussionsforum med de ämnen som ibland kan vara svåra att närma sig. Nu närmast blir det förmodligen att stå på julmarknad.

Här nedan finns en länk till artikeln i Kungsbacka posten, så länge den ligger uppe

Länk: Artikel i Kungsbacka Posten

IMG_1694

IMG_1696

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.