Växlande väder på Äskhult

Då har man precis deltagit på Bondens marknad i Äskhult som pågått i två dagar. Lördagen var en fantastisk dag vädermässigt och kanske var det sista vi såg av sommaren. Jag passade därför på att stanna kvar efter försäljningen och för att fotografera amiralfjärilar och dom vackra arbetshästarna på gården. På söndagen föll regnet däremot ner under halva dagen och de flesta besökarna verkade komma på slutet. Som tur var hade vi några duktiga musiker som underhöll oss när det regnade. Under båda dagarna var det många trevliga människor framme och tittade i böckerna. Förutom sålda böcker fick jag faktiskt sålt en tavla också. Så, allt som allt en väldigt lyckad helg, mycket p.g.a. alla trevliga anställda som jobbar där, som fixat allt så fint.

Både jag och musikerna fick komma under tak när det regnade
This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.