Fotoutställning Aqualand & Sandskap i aug-2020

A&S_02_12x7_Fotoutställning

Nu kommer den till slut, utställningen som skulle blivit av för länge sen. Det har blivit dags för Fotoutställning Aqualand & Sandskap. Från början var det faktiskt tänkt att den skulle ske i samband med boksläppet av Utan inbördes ordning i kaos (2018), men jag hade inte vid det laget insett hur svårt det är att få tillträde till en lite större utställningslokal. Lokalerna är ofta bokade i flera år i förväg och det faktum att man saknar formell konstnärlig bakgrund gör det inte lättare. Så, efter massor av ansökningar och idogt väntande, beslöt jag mig för att gå på ett beprövat kort, att ställa ut på Naturrum. Plats fick jag, men sedan kom något som ingen kunnat räkna med… nämligen Corona. Naturrum beslöt sig för att ställa in all sin verksamhet på obestämd framtid. Utställningsmöjligheten har jag dock kvar i aug 2021, men jag hade ändå kommit så pass långt med utställningsarbetet att jag tyckte det var synd att vänta längre. Lösningen fick bli att hyra in sig på Galleri Hjertstedska i Kungsbacka 2 veckor nu i augusti (håll utkik i kalendern till höger efter datum och tider). På ett sätt var det bra att det tagit lite extra tid innan utställningen blev av, för nu har jag hunnit komplettera med en del nyare bilder och utställningen i sin helhet känns också mer komplett nu. Corona har ju också öppnat upp för den nya möjligheten att ställa ut på galleri, vilket skall bli en ny trevlig erfarenhet, så det gäller att ta det goda med det onda.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.