NHKF köpte en tavla!

Om man summerar lite av utställningens Aqualand och Sandskap’s framgång, så kan jag inte se det på något annat sätt än en stor succé. När man har en utställning kan man sällan förvänta sig att sälja mer än någon enstaka tavla, men så många som 17st???, det översteg alla mina förväntningar. Kanske en av de roligaste försäljningarna var till Norra Hallands Konst Förening. För det första betyder det mycket att flera av deras medlemmar (nu är jag också medlem) uppskattade min fotografi, men extra roligt att de valde att köpa in en tavla till deras konstlotteri. De avslutade dessutom upplagan redan vid första exemplaret och då till ett högre pris. Därtill fick jag också sålt en hel del böcker. Intäkterna kommer som vanligt bara gå in i nästa fotografiska projekt eller till utrustning. Det skulle dock vara roligt om man fick chans att ställa ut utställningen på någon mer plats. Så länge har jag fått möjligheten att sälja tavlorna via Ge-Hå:s Konst & Inramning i Kungsbacka, så de har min katalog hos sig, samt en exempeltavla på väggen.

This entry was posted in Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.