Naturturismens dag på Bräckan och uppjagade i ett träd!

Jag fick möjligheten att delta på Naturturismens dag på Fjärås Bräcka och visa upp mina böcker. Särskilt kul var det att få visa upp den nya boken Silent scream. Precis som jag misstänkte, så delar den folk i två lite olika läger, de som direkt blir oerhört fascinerade, nästan lyriska över de ovanliga bilderna och de som har svårt att ta till sig dem för att de inte kan greppa riktigt hur de är fotograferade. Vädret var ju perfekt denna dag och Naturum hade ordnat det så bra att jag fick stå under ett tält-solskydd.

Ibland blir man också bara så där extra glad över uppskattningen man får av vissa. Som när ett sällskap kom förbi mot slutet av dagen och det var tydligt att en av kvinnorna precis förstod mina tankegångar och associationer mellan bilder och texter, hon var verkligen översvallande och köpte t.o.m. alla tre böckerna. En liten intressant detalj som framkom i vårt samtal var vi båda lyckats med bedriften att bli uppjagade i ett träd av en Indisk noshörning. Båda av oss råkade ut för detta i Nationalparken Chitwan i Nepal, det kan ju trots allt inte vara så många som råkat ut för just detta???

20220423_FB_01

This entry was posted in Böckerna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.