POSITION

Igår var jag och hämtade provtrycket på boken. Det var med spänd förväntan som jag började bläddra bland sidorna, skulle bilderna hålla måttet eller inte? Jag måste säga att jag var glatt överraskad, bilderna och helheten såg förvånansvärt bra ut. På vissa bilder har jag varit tvungen att kompromissa p.g.a. CMYK-omvandlingen, men de blev ändå klart godkända. Några enstaka bilder har lite felaktig färgton, så de får jag göra om, men det blir betydligt mindre arbete än vad jag hade räknat med från början. Det blir nog också ytterligare en vända till på omslaget, men på det hela taget ett mycket positivt resultat. Nu vet jag äntligen att boken definitivt kommer att tryckas, att den kommer bli bra och jag kommer att kunna vara stolt över den. Titeln på boken blir POSITION (vilket kommer fungera både på Engelska och Svenska) och förhoppningsvis blir valet av titel mer tydligt när jag längre fram avslöjar omslagets utseende.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.