Underlag för provtryck

Bokens underlag är inlämnat för provtryck, nu är det bara att hålla tummarna för att man tänkt på allt. Jag har gått igenom alla bilder och omvandlat dem till CMYK och fixat de som behövdes. Nu ser det åtminstone lovande ut. Texterna är granskade ännu en gång, alla artnamn genomgångna, samt alla sidhänvisningar dubbelkollade. Jag hittade några få felaktigheter, så det var värt kontrollen. Jag har också petat på detaljnivå i layouten. Nu får man bara vänta på provtrycket och hoppas att det inte blir för mycket att rätta till efter det. Det är både spännande och lite ångestladdat, blir resultatet bra, blir det dåligt eller kommer man bli tvungen att kompromissa?

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.