Snart färdigtryckt

Sista intaget på bokens inlaga gick in i maskinen strax före kl.3 på natten. Efter det är det bara omslagsbilden kvar. Hoppas jag kan behålla fokus och se om något behöver justeras på det arket. Det är ju trots allt väldigt viktigt att omslaget ser så bra ut som möjligt. När jag väl godkänt det trycket kommer jag skynda mig hem för någon timmes sömn innan det är dags att gå till det ordinarie jobbet. Men sammantaget har ju hela tryckningen gått fantastiskt bra och jag kan nu lita på att bilderna verkligen är bra. Imorgon kommer pallarna med tryckarken skeppas vidare till bokbinderiet i Malmö. Nu återstår några veckors väntan på leveransen av de färdigbundna böckerna, men det finns massor av praktiska detaljer kvar att lösa innan boken kan säljas, så väntan är nästan välkommen.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.