Nästan hälften tryckt

Nyligen startades det nionde intaget, d.v.s. snart är hälften av arken tryckta. Tommy har tagit över vid maskinen och ser ut att göra ett lika bra jobb som tidigare operatör. Det kommer bli en lång kväll och natt, men kanske går det lite snabbare nu när de flesta finjusteringarna är gjorda. Fortfarande är jag mycket nöjd med intrycket av tryckningen. Jag får försöka fördriva tiden mellan intagen med att titta på film eller lyssna på musik. Musiken har förresten alltid varit en viktig del i mitt fotograferande. Jag har kommit på mig själv med att ofta lyssna på musik innan jag skall ut och fotografera eller innan jag sätter mig ned för att redigera bilder. Det är precis som om musiken hjälper mig att tömma hjärnan, öppnar upp sinnena, så att jag är redo att bli kreativ.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.