Utställning på Idala gårdsbageri

Lördag den 9/12 skall jag stå på Idala gårdsbageri julmarknad och Stina som driver bageriet frågade om jag inte kunde tänka mig att ställa ut några bilder fram till jul, så varför inte tänkte jag. Därför åkte jag och dottern förbi redan på fredagen veckan innan och hängde upp tavlorna. Då fick dottern dessutom en chans att titta in i bageriet, eftersom hennes stora intresse just nu är att baka. Jag kände denna gång för att sätta ihop några bilder med fåglar. Med fyra av bilderna har jag velat hitta ett lite annorlunda uttryck, där har jag använt mig av en sammanslagning av två bilder, medan på de övriga sex är mer raka i sitt uttryck. Bilden på nymånen fick åka med också, eftersom det är lite av en egen favorit. Så blev det ju en fika med varsin citronbulle också, mmm…

This entry was posted in Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.