Julmarknad på Äskhult i dagarna två

I år hade Äskhult utökat sin julmarknad till två dagar istället för en. Jag var lite orolig att det inte skulle komma tillräckligt med folk under båda dagarna, men det var inga problem. På lördagen var det riktigt uselt väder med kallt duggregn, men det kom rejält med folk ändå. Försäljningen av boken POSITION gick faktiskt bättre på lördagen än på söndagen. Detta trots att det var mer folk på söndagen och bättre väder. De hade t.o.m. problem att förse alla besökare med parkering. Sammantaget gick det riktigt bra med försäljningen. En person som köpte boken skulle skicka den till sina vänner i Australien. Den engelska parallelltexten har ju gjort att boken har kunnat hamna i några olika länder. Så här långt känner jag till att den finns i Japan, USA, Bahamas, England, Spanien, Tyskland, Norge och nu då Australien. Nästa helg blir det fler julmarknader, först Idala gårdsbageri på lördagen och sedan Apelröds hembygdsgård på söndagen (se kalendern för detaljer), hoppas det går lika bra.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.