Ny föreläsning avklarad

På onsdagen hade jag en ny föreläsning varvat med lite praktiska övningar på Naturum, Fjärås bräcka. Den här gången försökte jag bl.a. förmedla för nybörjare hur man använder sig av bländare, tid och ISO, d.v.s. att man kommer bort från fullautoläget och blir mer kreativ i sitt fotograferande. Innan dess förläste jag om skillnader mellan olika kameratyper och linser, samt vad som kan vara bra att tänka på innan man skall köpa nya kameraprylar, så att man undviker att slösa pengar på sådant som man inte behöver. Kungsbacka Naturskyddsförening var beställaren av föreläsningen, men de tog även emot anmälningar från icke medlemmar. Jag fick känslan att de som stannade kvar för de praktiska övningarna fick med sig en hel del att fundera på och experimentera med.

This entry was posted in Föreläsningar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.