Layout-arbete och höstmarknad, allt på en gång!

Nu börjar jag se slutet på layout-arbetet för den nya boken och därmed börjar jag se helheten. Nu smyger tveksamheten sig in också, kommer andra tycka att detta är bra, hur kommer den tas emot? Samtidigt så tror jag ju på idén annars hade jag ju inte gett mig in på detta. Snart är det dags för provtryckning och förhoppningsvis är att det inte är mer än några småsaker man behöver rätta till. Jag har trots allt gjort den här resan en gång tidigare, så jag borde kunna mer och lita mer på hur slutresultatet kommer att bli. Dock har varje projekt sina utmaningar och hinder som skall överkommas. Som motsats till detta fick jag häromdagen kontakt med en person som kunde tänka sig att hjälpa mig med den engelska språkgranskningen och detta till trots att vi aldrig träffats. Ibland blir man bara så glad över hur hjälpsamma vissa är. Mitt i allt hektiskt arbete inträffade det sedan länge inbokade Äskhults höstmarknad. Det kändes lite konstigt att stå och prata om den förra boken POSITION när huvudet är fullt av den kommande boken. Men som vanligt är det så bra stämning på den marknaden, vädret var dessutom kanon och folk hade tid att stanna och prata. Därmed fick jag chans att berätta för gamla kunder om den kommande boken och jag fick dessutom sålt en del också av POSITION.  I övrigt var det bara ren avkoppling att göra något annat en stund.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.