Äskhult står alltid för den bästa upplevelsen

Det må hända att det regnar från tvären och att kylan gör att man fryser ända in i märgen, men det är ändå trevligast att stå på Äskhult när de har marknad. Nu var det julmarknad i två dagar och ytterligare en gång är det den dagen med bedrövligast väder som den bästa. Visserligen stod jag under tak båda dagarna, men med utomhustemperatur. När det regnar som det gjorde på lördagen tror man för det första att det inte kommer komma något folk, men det gjorde det och de hade tid att komma in och prata. De pratade om sina naturupplevelser och visade bilder i sina telefoner på saker de undrade över och det är kul att kunna hjälpa till. Försäljningen gick därmed riktigt bra, speciellt när man lyckas få mer kontakt med de som passerade. Det är också roligt att båda böckerna säljer bra och jag hade kunder som köpte båda samtidigt. De som jobbar där och anordnar julmarknaden gör som alltid ett fantastiskt jobb och ett extra plus för att man fick varma drycker, brända mandlar och pepparkakor att värma insidan med.

IMG_1708b

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.