100 sålda ex av nya boken

Precis en månad har gått sedan boken Utan inbördes ordning i kaos släpptes och nu har 100 stycken sålts. Det var svårt innan den släpptes att bedöma hur den skulle tas emot, men boken har blivit väldigt uppskattad. Jag har fått många fina omdömen och kommentarer hittills och det är riktigt kul att höra att den inspirerar på så vitt skilda sätt. Några gillar att fördjupa sig i kombinationen bild och titel, för att komma in i sin egen tankevärld, medan andra uppskattar det rent estetiska och vill använda bilderna som tavlor. Jag har även haft några konstnärer som köpt boken som inspiration för sitt eget målande. Det är också tydligt att vissa gillar mest de mönstrade bilderna och bilder fotograferade med ICM (Intentional Camera Movement) Andra är mer fascinerande av de bilderna som föreställer exempelvis blommor och fåglar. Nu gäller det bara att kämpa vidare och förhoppningsvis skall även detta bokprojekt gå ihop ekonomiskt på sikt, precis som boken POSITION gjorde tillslut.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.