Föreläsning för barn

Jag har precis haft förmånen att föreläsa om djur för barn. Jag är van att vuxna åhörare sitter lite med armarna i kors och man måste på något vis lirka lite med dem för att de skall bli delaktiga. Så när jag nu fick frågan om jag kunde tänka mig att förläsa för elever tyckte jag att det verkade spännande och annorlunda. Det visade sig vara en helt annan sak med 4-klassare och 6-klassare, de var så oerhört positiva och engagerade. Det var också överraskande många i respektive klass som uttryckte att de var intresserade av djur och natur, vilket de verkligen var. Efter totalt 6 föreläsningar under två dagar hoppas jag att alla elever fick ut något utav det, för mig var det iallafall en mycket positiv upplevelse och jag hoppas att det blir fler tillfällen i framtiden. Jag kommer därför lägga till denna föreläsning som möjlig att boka för skolorna.

This entry was posted in Föreläsningar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.