Kalmar naturfotofestival

I helgen anordnades för första gången Kalmar naturfotofestival. Det var Christer Granberg som arrangerat evenemanget, som jag känner från den tiden han var ordförande i Kungsbacka fotoklubb. Evenemanget hölls på Bjursnäs Bygdegård och var i precis lagom storlek, med bra föreläsningar och fin utställning. Jag själv passade på att ställa ut tre tavlor i canvas, hämtade ur min bok Utan inbördes ordning i kaos.

IMG_1804cFörsäljningen av boken gick riktigt bra också, vilket var en trevlig överraskning. Normalt sett kan det vara svårt att sälja till andra fotografer, eftersom de ju tar sina egna bilder, men det kändes i flera fall att de tyckte att boken kunde vara riktigt inspirerande, vilket var roligt. Jag stod och pratade med en potentiell bokköpare och förklarade hur bilderna också kunde användas som tavlor, då dök plötsligt ett SMS med en bild upp från en vän som ramat in några av bilderna. Jag visade bilden och det slutade med att kunden köpte boken. Snacka om bra timing!

IMG_1824a

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.