Nya boken tagit plats på två universitetsbibliotek och omnämnd på SFF

Lite medgångar och lite motgångar, precis som det är i livet… Häromdagen skulle jag stå och sälja böcker på Varbergs torg, prognosen sa uppehåll, verkligheten något annat. Ihållande regn i flera timmar och tillslut fick jag ge upp. Likaså verkar det vara med fotoboksbranschen, mest regn, allt fler butiker väljer att sluta sälja böcker och det verkar inte gälla bara mina böcker. Det märkliga är att när jag trots allt är ute och säljer böcker på egen hand, så går det ändå rätt bra. Kanske tar butikerna för stora marginaler eller så drunknar man i det stora utbudet av varor? Men vänner som har mina böcker är vänliga och pushar för dem till andra de känner och nyligen såg jag att nya boken tagits in på både Lunds och Uppsala universitetsbibliotek. Svenska Fotografers Förbund (SFF) omnämnde också nya boken på sin hemsida, det skall bli intressant att se om den publiciteten ger någon merförsäljning? Det är bara att kämpa vidare, för i slutändan är det bara medgångarna man kommer minnas och alla de roliga möten med andra människor man får utmed resans gång.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.