Äntligen får man mötas igen!

Så blev det äntligen dags för ett tillfälle då man kunde få visa upp sina alster igen. Två dagar med julmarknad på båtmuseet i Onsala. På gränsen till tidigt med julmarknad, men det var framför allt kul att få möta människor igen och bl.a. få höra om deras naturupplevelser. Det var riktigt bra genomströmning av folk under båda dagarna och det kändes ändå som man han samtala med de flesta som var intresserade. Storleken på arrangemanget är precis lagom också. Bokförsäljningen gick riktigt bra och flera var framme och frågade om mina tavlor också, så förhoppningsvis återkommer de. Två tavlor blev nyligen sålda, så det är roligt att de fortsätter locka fler kunder. Det är faktiskt fler tillfällen bokade framöver och kanske blir det ytterligare något till. Håll utkik i kalendern för där dyker de upp.

20211113_105105

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet, Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.