Nya marknader och åter Halländsk bokmässa

Nu har det trots allt blivit ett par marknader så här i slutet av året och dessutom blev den Halländska bokmässan av också. Det har varit roligt att komma ut och möta folk igen och få ta del av deras naturupplevelser. Jag fick t.o.m. ett par bra tips på ställen att åka till som jag inte har besökt. Den kanske roligaste upplevelsen var att jag hamnade bredvid en mycket trevlig dam när jag stod på hantverksmarknaden på Getterön i Varberg. Det visade sig snabbt att hon hade köpt min andra bok för ett par år sedan. Hon är konstnär och hade inspirerats av några av mina bilder från boken, men hade inte vågat visa upp tavlorna med tanke på upphovsrätt. Jag tyckte bara att det var väldigt smickrande att jag hade lyckats inspirera någon. Hon har ju gjort sin egen tolkning av bilderna och jag berättade att jag inte hade något emot att hon visade upp dem, så följande dag tog hon med dem. En tolkning har jag inget emot, det är ju inte samma som att fotografera av eller rent av kopiera från nätet.

Mina två bilder ur boken överst.

Konstverk bilden längst ner av: Brita Olsson

20211128_101103 20211128_101135

20211127_151216

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.