Äntligen lite riktig vinter!

Äntligen har det kommit lite riktig vinter. Man sitter på jobbet och längtar ut när det är så här vackert. Jag önskar att jag hade mer tid att fotografera lite, men just nu går den mesta av den lediga tiden åt att färdigställa boken. Idag slutade jag tidigare och passade jag i alla fall på att stanna på vägen hem. Jag fick faktiskt ett par skapliga bilder på strömstare. Visar sig någon bild rent av vara bättre än den jag tänkte ta med i boken, kanske jag byter ut den, det är inte försent än att byta ut någon bild. Jag passade på att ta en vända i skidspåret också. Precis innan solen skulle gå ner kom den fram och lyste upp vinterlandskapet. Jag kunde inte låta bli att ta upp telefonen och knäppa några bilder, här är två av dem.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.