Outdoor Festival, Kungsbacka

Outdoor festivalen vid Naturum i Fjärås den 22/4 hade i år vuxit till ett riktigt stort evenemang. Niklas Lilja som ansvarat för evenemanget hade tillsammans med sina medarbetare gjort ett hästjobb för att få till det bra och marknadsfört det på ett fantastiskt sätt, så stort tack till dem. Nu kunde vi ju inte haft bättre tur med vädret denna dag, nästan vindstilla och strålande sol, så besökarna fortsatte att strömma till under hela dagen. Riktigt kul att få prata med många och bokförsäljningen gick bra också. Alltid får man lite nya tips och alltid lär man sig något nytt, som t.ex. lärde jag mig om den norska Lundehunden som var framtagen för att jaga just Lunnefåglar (en fågel som jag har avbildad på baksidan av min andra bok). Roligaste mötet var nog en familj som var framme och köpte min första bok POSITION, de tyckte att en av Mattias Klum’s böcker hade fått tjäna ut som godnatt-läsning för barnen och de behövde något nytt för kvällarna. Jag blir ju så himla glad när föräldrar vill försöka sprida vidare kunskapen om vår natur. Desto fler som förstår värdet av vår natur, desto bättre chans har vi att bevara den.

This entry was posted in Böckerna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.