Ny Fotoutställning “Liv i rörelse”

Arbetet med att samla material till min kommande utställning Liv i rörelse har pågått under ett par år nu. Noggrant har urvalet av bilder gjorts och nu är det äntligen dags den 23/9 att ha vernissage på Galleri Hjertstedska villan. Utställningen hänger sedan bara fram till torsdagen (se kalendern), så det gäller att passa på. Hoppas nu att så många som möjligt dyker upp och att några av tavlorna hamnar på nya platser. Alltid lika nervöst hur det kommer tas emot, men magkänslan är bra.

LIR_fotoutstallning_32x27_02

Varmt välkommen till en poetisk fotoutställning av Per Florén. Liv i rörelse fångar olika skeenden genom årstidsväxlingarna. Med kameran skapas i varje fotografi ett fruset ögonblick, samtidigt visar bilderna också en rörelse. Tillsammans i en utställning blir bilderna till ett händelseförlopp som skildrar livets gång.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.