Ett fint vårtecken

Idag när jag skulle sätta mig i bilen på väg till jobbet hörde jag plötsligt ett bekant ljud och där flög 16 tranor över huset, jag funderade på om jag sett dem så här tidigt på året någon gång förut, jag tror inte det? Kanske får det bli en tur till Hornborgasjön även i år, ihop med fotoklubben, får se om vädret blir bra. Hur som helst, skönt att våren börjar närma sig. I övrigt har jag hittat tillbaka lite till själva fotograferandet igen. Det känns bra att vara lite friare igen med motiven, efter att ha varit väldigt styrd med boken. Just nu tycker jag att det är lite kul att experimentera lite med ICM (Intentional Camera Movement). Något som jag visserligen hållit på med länge, men jag fick lite nya uppslag när fotografen Erik Malm besökte fotoklubben.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.