Årets julmarknader avslutade

Ja, nu hinner jag inte med fler julmarknader innan jul. Överlag är jag väldigt nöjd med årets julförsäljning, jag har väl lärt mig från förra året var det inte är lönt att stå. Sista stället kom det dock lite för lite folk, men de sista försäljningarna strax efter stängningsdax gjorde det i alla fall värt tiden. Samtidigt är det väldigt viktigt att visa upp sig har jag märkt, kunder kanske köper boken vid ett senare tillfälle. Jag hade en kund på lördagen som hade varit framme och tittat på boken vid två tidigare tillfällen under året och först nu slog han till. Som alltid är det också kul att möta folk och höra om deras naturupplevelser och få tips om var man kan hitta intressanta saker.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.