Ny milstolpe passerad

Nu är underlaget för den nya boken inlämnat för provtryckning. Nu är det med spänd förväntan man får tåla sig en vecka innan resultatet kommer. Jag hoppas verkligen inte att det skall behöva bli så många bilder som behöver fixas till denna gång. Det borde inte bli det, eftersom jag lärde mig en hel del redan förra gången om att anpassa bilderna för tryckning, så kallad ”CMYK”. Vissa nyanser, typ rosa och grönt är särskilt svåra. Medan jag otåligt väntar på provtrycket skall jag passa på att granska texterna ytterligare en gång. Kanske är det bra om jag får några dagars distans till dem, nu har man stirrat på dem så ofta att man inte länge kan se på dem objektivt.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.