Kul att få jag visa upp nya fotoboken

Nu har det gått en vecka sedan boken släpptes och jag måste säga att den har tagits emot väldigt väl. Väldigt många gillar den här idén med att man kan använda bilderna som tavlor också, medan andra nästan ryser av tanken på plocka ut bilder ur boken, en köpares kommentar var ”klippa ut bilder ur boken, det skulle ju vara helgerån, det kommer inte å hända”. På torsdagen visade jag upp boken för Kungsbacka fotoklubbs medlemmar. Den kvällen hade vi en föreläsare som heter Frode Wendelbo på besök, som tog helt fantastiska naturbilder, jag vågar påstå att hans bilder är av absoluta toppklass. Det var mycket inspirerande att både se hans bilder och höra hans berättelser. Det var en stor ära att en så duktig naturfotograf faktiskt köpte min bok också. På helgen fortsatte jag att visa och sälja boken på Frillesås torg och på Naturrum på Fjärås Bräcka och försäljningen gick jättebra. Jag fick samtidigt också sålt flera exemplar av min förra bok POSITION. Vid flera tillfällen fick jag faktiskt sålt båda böckerna till vissa kunder. De är ju så pass olika och har olika användningsområden, att man säkert kan uppskatta båda två.

Ftorg_01

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.