2 dagar på Kronhusjul

I helgen fick jag möjligheten att delta i två dagar på Kronhusjul i Göteborg. Sven Hagnell som är en av arrangörerna tog väldigt vänligt emot mig och gjorde en fin presentation av vem jag är redan på lördagsmorgonen inför de andra försäljarna. Det är en mycket fin och historisk miljö att ha julmarknad på. Jag själv fick dessutom en väldigt bra plats framme vid scenen med gott om utrymme runt mitt bord och det var väldigt skönt att få stå inomhus. Det kom en hel del folk, särskilt mellan 11-15 båda dagarna och jag vet nu av erfarenhet att det är mycket värdefullt att få visa upp sina böcker, eftersom många som sett böckerna köper vid ett senare tillfälle längre fram. Några intressanta kontakter fick jag också med möjliga föreläsningar framöver, men i övrigt gick försäljningen rätt skapligt också. Jag märker också nu tydligare att mina båda böcker attraherar två olika kategorier av folk, POSITION gillar de som är naturintresserade och Utan inbördes ordning i kaos attraherar mer de som är konstnärligt intresserade. Nu härnäst blir det julmarknaden på Äskhult i helgen och där är det alltid trevligt att stå, men betydligt kallare. Hoppas vädret blir bra….

IMG_1702

IMG_1700

 

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018, Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.