Även andra boken på Kungliga biblioteket

Med stolthet kan jag nu säga att båda mina böcker finns på Kungliga biblioteket. Jag lade häromveckan märke till att de tagit in även Utan inbördes ordning i kaos. Det skall bli intressant att följa om fler av pliktexemplaren kommer in på de andra stora biblioteken? Jag upptäckte nyligen också att man kunde söka något som heter individuell reprografiersättning, vilket jag valde att göra för boken POSITION. Vi får se om det möjligen kan ge lite ersättning också, vore kanske inte mer än rätt, eftersom jag råkar veta att en skola har för avsikt att kopiera mina bilder och det är just det denna ersättning är tänkt att kompensera för.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.