Utställning på Rydals Museum

Det blev en liten trevlig söndagsutflykt igår, nämligen till en fotoutställning för fotoklubbarna på temat ”Växtkraft”. Utställningen finns att beskåda på Rydals museum inte långt ifrån Borås fram till den 31 maj. Det var fantastiska lokaler, stort, ljust och rymligt. Det var väldigt intressant att se de många olika tolkningarna på temat. Några aningens långsökta, men över lag väldigt bra bilder. Mitt eget bidrag får man avgöra själv om den är bra eller inte, men tydligheten på temat kan man nog inte klaga på? På vägen hem upphörde tillslut regnet och jag hann med att få lite bilder på den blommande ramslöken i den nyutslagna bokskogen. Regnets droppar satte den där nödvändiga glansen på bladen, mossorna och lavarna.

20200510_143330a20200510_143726a

This entry was posted in Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.