En vernissage kan inte kännas mer lyckad än så här!

Det blev en vernissage som överträffade alla mina förväntningar. Innan var man förstås nervös för hur utställningen Aqualand & Sandskap skulle tas emot, men också för hur det skulle gå att få så där precis lagom med besökare så här i fortfarande soliga och härliga semestertider. Det blev dock precis så lagom man kunde hoppas på, på båda introduktionerna kl12 och kl15. Ca 35-40 personer på varje visning och därtill lite ströbesökare emellan. Visserligen tappade jag själv tråden lite vid första introduktionen (ber om ursäkt för det), men det blev betydligt bättre vid den andra. Tack snälla alla i Smalbandet som kom och spelade så fantastiskt fint och som dessutom hade repat in tre önskelåtar som hade med några av motiven att göra. Inte heller att förglömma galleristen Irene, min dotter och hennes kompis för all hjälp. Stort tack också till alla vänner, släkt och nya bekantskaper som offrade en underbar sommardag (en av de få hittills i år) för att komma och se utställningen, tack också alla som kom med blommor, presenter och tack ni som köpte böcker och tavlor. Man blir väldigt stolt över att ni visade uppskattning över det jag gör och att ni därigenom stöttar mig i de förhoppningsvis framtida fotoprojekten (huvudet är som vanligt fullt av både galna och rationella projekt)…..

Kollage01_40x40-web

This entry was posted in Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.