Nu får vi träffas igen på klubben

Äntligen hade vi första fysiska träff på fotoklubben efter alla nedstängningar och låt oss hoppas att det nu får förbli så. Visserligen hann vi ha några träffar i höstas mellan nedstängningarna i pandemin. Efter att mitt program blivit flyttat vid två tidigare tillfällen, var det nu min tur att få visa bilder i klubben . Jag visade ett bildspel som jag valt att kalla ”Medan jag väntade”. Dels för att alla bilder var tagna just under den första nedstängningstiden mellan mars 20 – sept 21, Dels för att jag under denna period också övade mig själv i att mer tålmodigt vänta på att motiven skulle komma till mig. Detta var helt enkelt en period då jag hade lite mer tid över till att vara ute och fotografera, p.g.a. väldigt mycket av sociala engagemang blev flyttade på framtiden. Så, något positivt förde ändå pandemin med sig för utövandet av min fotografi. Det kändes som deltagarna uppskattade den stora bredd på olika bilder jag hade med i bildspelet, jag fick i alla fall väldigt fina vitsord och en vacker bukett blommor med mig hem.

Bukett KFK01

This entry was posted in Föreläsningar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.