Vilken release att få ha release…

Som man har längtat efter den här dagen. Boken Silent scream hade egentligen kunnat vara klar tidigare, men pandemin har satt käppar i hjulen även för mig. Å andra sidan mår saker bra av att mogna lite extra ibland, helheten vann nog på det i slutändan. Det jobbigaste är egentligen anspänningen man går och bär på. Särskilt när man skall releasa en bok med ett så pass allvarligt tema, man vet ju inte hur den kommer tas emot och 4,5 år är lång tids väntan. 3,5 års fotograferande och ytterligare 1 år innan boken stod klar. Därför är det så oerhört skönt nu när den är släppt och vilket fantastiskt mottagande den fick av er som var med på release-dagen. Tack igen alla ni som helhjärtat stöttar mig och min fotografi, det betyder så oerhört mycket och inspirerar mig att kämpa vidare med nya projekt i framtiden.

Nu börjar det stora arbetet med att försöka sprida boken och jag kommer uppdatera med information så fort det händer något.

Release-collage_01

This entry was posted in Böckerna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.