Att lilla jag fick brev av Sir David…

Det finns vissa som alltid behandlar andra med vänlighet trots att de är hur stora som helst. Jag skickade ett ex av den senaste boken Silent scream till min, som jag nästan kallar det, den stora idolen, ja just det… Sir David Attenborough. Han har funnits med i min utveckling och mitt lärande så länge jag kan minnas, men sanningen är att han har inspirerat och utbildat en hel värld om naturens betydelse och skönhet. Nu ville jag tacka och hylla honom för hans enorma livsgärning och skickade därför en dedikerad bok. Inte hade jag väl väntat mig ett svar, men jag fick t.o.m. ett handskrivet brev tillbaka…
tänk att lilla jag fick brev av Sir David.

This entry was posted in Böckerna. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.