Bort med oron och hitta fokus

Nytt år och idag gäller det att åter hitta tillbaka till fokus på boken, efter två dagars välbehövlig vila med härligt nyårsfirande i goda vänners lag. Disciplinen har ändå varit rätt bra under alla de lediga dagarna, upp tidigt innan familjen vaknat, frukost, på med stora mängder kaffe. I stort sett bara avbrott för måltiderna, träning och för att köra barnen till deras aktiviteter, datorns skärm har slocknat kl. 23, 24 eller rent av 01. Samma procedur dagen därpå. Hjärnan känns trött och tankarna vandrar lätt iväg till vad som kanske är nästa steg eller saker som ligger mycket längre fram. Dåligt samvete, ja det också, det blir alldeles för lite tid med familjen just nu. Oron kommer krypande, är det tillräckligt bra, håller bilderna kvalitetsmässigt, blir redigeringen bra? Nej, bort med hjärnspökena nu! Det är 5 kapitel kvar att sätta + titelsida + omslag. Sedan en sista granskning och lite småfix på det innan provtryckningen, kom igen, fokus var det, fokus, fokus, fokus!

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.