POSITION finns nu på fler bibliotek

Nu har boken kommit in på fler bibliotek, bl.a. på det Biomedicinska biblioteket inom Göteborgs universitet och på Linköpings universitetsbibliotek, samt på Kungsbacka bibliotek. Jag noterar också att i skivande stund, råkar boken vara utlånad för tillfället på samtliga universitetsbiblioteken där den finns, vilket är riktigt kul, andra verkar alltså ha upptäckt att något nytt har kommit in. Jag har också nyligen skickat in en ansökan till Kulturrådet för att försöka få litteraturstöd, något som man kan söka efter att boken har getts ut. Nu kommer det förmodligen ta flera månader innan ansökan blir behandlad, eftersom det är semestertider, men det skall bli spännande att följa upp det längre fram. Om jag skulle ha sådan tur att det beviljas och om jag har förstått saken rätt, betalas även distributionsstöd ut per automatik och 287 exemplar av boken hamnar då på alla landets huvudbibliotek, det vore ju fantastiskt roligt, om fler fick möjlighet att lära sig mer om vår svenska natur.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.