Regn eller sol?

Jag stod och sålde boken på Kungsbacka torgdag den 4/8 och det såg osäkert ut om regnet skulle ösa ner eller solen skulle titta fram. Trots allt föll det väldigt få droppar under dagen, men strax innan marknadens slut öppnade sig himlen, jag hann dock packa ihop innan dess. Försäljningen gick lite i linje med vädret, ibland var det bättre och ibland lite sämre. Det som däremot är kul, är att så pass många var framme för att titta i boken och flera kommenterade att det kan bli en utmärkt present eller julklapp. Jag får därmed också se det som en lyckad dag med att marknadsföra boken inför framtida försäljningar. Det som var lite pricken över i´et var att min marknadsplats blev precis vid konstverket ”Livets träd”, d.v.s. precis vid den positionsangivelse som finns på bokens omslag och en symbol för den biologiska mångfalden.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.