Höstmarknad på Äskhult

I helgen (3,4/9) hade de höstmarknad på Äskhult. Vädret var bra, särskilt söndagen och det kom gott om besökare. De jag delade plats med i tältet var mycket trevliga, vilket gjorde att tiden gick fortare. Försäljningen av boken gick dessutom ganska bra och många var också framme och kikade. Jag fick dessutom även möjlighet att återkomma på deras Julmarknad. På söndagen hann jag även följa med på en naturvandring som Snogges Hembygdsgård anordnade ihop med en representant för Skogsstyrelsen. Snogge hade valt att avsätta en del av sin mark för att utvecklas som naturskog som är skyddad från avverkning. Detta är något som man blir väldigt glad åt, när några väljer att skydda delar av naturen för kommande generationer.

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.