Halländsk bokmässa i Varberg

Lördagen den 25/11 stod jag på Kulturhuset Komedianten på bokmässan som hålls där vartannat år (vartannat år i Halmstad). Det var första gången jag var med och jag måste säga att arrangörerna hade ordnat det jättebra. Det bjöds det på fika under hela dagen, vilket gjorde att man höll sig alert. Alla författare och förlag stod på ett och samma plan, även scenen låg i samma rum. Det medförde att besökarna inte missade något, mycket bra genomtänkt som sagt. Själv gick jag upp på scen vid 11:30.

Foto: Anna-Carin Svanå

Jag blev dock något ställd, för konferenciern Petter Heldt hade bestämt sig för att göra en intervju med mig på scen, medan jag hade förberett en egen presentation. Snacka om att det blev totalkaos i huvudet en stund. Jag är nästan lite osäker på hur jag svarade på frågorna, men Anna-Carin Svanå (barnboksförfattare) försäkrade mig att det lät okej. Försäljningen gick rätt skapligt också, dessutom fick jag några intressanta kontakter och förfrågningar.

 

This entry was posted in Om bokprojektet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.