Det pendlar mellan kaos och förväntan

Nu börjar releasen av nya boken krypa allt närmare. Det är så många detaljer som skall falla på plats nu på slutet och vissa saker går inte som man tänkt sig, medan andra saker har löst sig undan för undan. Den här lätt kaotiska situationen kan vara rätt stressande, särskilt när man bara strävar efter att uppnå lite ordning. T.ex. i början på förra veckan fick jag det första provet på omslaget och det visade sig ha blivit felaktigt, katastrof! är allt man kan tänka. Man undrar över hur det skall hinna lösa sig i tid, men i slutet av samma vecka fick jag delar av upplagan som blivit helt korrekta. I denna vecka kommer det antagligen levereras några till och då kommer jag definitivt ha tillräckligt för den första tiden. Nu börjar man faktiskt se fram emot att få visa upp boken.

This entry was posted in Ny Bok släpps 2018. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.