En liten ljusglimt

Just när man upplever en väldigt motig känsla p.g.a denna långvariga pandemi, så händer plötsligt något oväntat. Bara det faktum att det händer något är väldigt roligt. Naturum på Fjärås Bräcka tog kontakt, lite i panik och frågade om jag hade något material att ställa ut redan inom en vecka. Som tur var kunde jag tacka ja, eftersom jag har delar utställningen Aqualand & Sandskap kvar från förra året. Det var ju en så pass stor utställning att det finns gott om tavlor kvar och alla får ju ändå inte plats på Naturum. Att det fanns redan färdigt material var ju också kanon, eftersom jag för tillfället inte har möjlighet att dra på mig några fler kostnader. Naturum skall ha nyinvigning av sin permanentutställning, så det är i samband med detta jag får chans att ställa ut. För öppettider och ytterligare information, se kalendern till höger.

This entry was posted in Utställning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.